IMG_6624.JPG
IMG_9212 (1).JPG
IMG_3274.PNG
hugging knees.jpg

Frequently Asked Questions

HOE KAN IK HELPEN?

Wat fijn dat je ons wil helpen! Con Pazion bestaat door de vrijgevigheid van onze donateurs en sponsors. Elke donatie, elk bedrag, helpt. Als je wilt doneren helpt ons dat enorm.

We zijn ook op zoek naar vrijwilligers. Kijk hier voor onze vacatures. Je helpt ons ook door mensen over ons te vertellen en anderen aan te moedigen om ons te steunen!

Wat doen jullie met mijn donatie?

Donaties gedaan aan de Stichting Con Pazion zullen worden gebruikt om onze programma’s verder te ontwikkelen, de mensen uit onze doelgroep te bereiken, de aanschaf van yogamaterialen, facilitaire kosten te dekken en uiteindelijk ook om onze medewerkers te betalen. Als je wilt dat jouw donatie voor een specifiek onderdeel binnen Con Pazion wordt gebruikt, laat dat dan weten via email, of vermeld het bij je donatie.

Ons doel is om minder dan 10% van onze donaties te besteden aan fondsenwerving.

Waar in Peru zijn jullie actief?

Momenteel zijn we actief in de sloppenwijken van Manchay, een achterstandswijk in Lima, Peru. We zoeken een locatie in de buurt van Lima of Arequipa om een eigen school te openen. We streven ernaar om de school in maart 2019 te openen.

welke kinderen kunnen deelnemen in jullie programma’s?

Momenteel werken wij met alle kinderen van 3 tot 13 jaar die verbonden zijn aan onze partnerscholen.

Hoe bepalen jullie welke kinderen in jullie programma’s worden opgenomen?

Wij focussen op kwetsbare kinderen in achterstandswijken van Peru. We willen de kansen van de meest arme mensen verbeteren. Op dit moment werken we met de kinderen van de scholen waarmee we momenteel samenwerken. Het is onze droom om in de toekomst een school te starten. Een actieve wervingsstrategie zal er dan voor zorgen dat we onze doelgroep bereiken. We zullen die kinderen uitnodigen om op onze school onderwijs te komen volgen.

Heeft Stichting Con Pazion een ANBI status?

JA! Vanaf het moment van oprichting heeft Con Pazion een ANBI status verkregen. Een ANBI is een instelling die zich inzet voor het algemeen nut. Hierdoor mogen giften aan Con Pazion bij de opgave van de belastingen worden meegenomen bij de aftrekbare posten.

Hoe kom ik in contact met jullie?

De beste manier om ons te bereiken is via email: info@conpazion.org.